Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader. Skala, dela potatisarna i tärningar. Koka dem nästintill mjuka i lättsaltat vatten, ca 7 min. Häll av vattnet. Smörj en ungnsäker form med margarin. Dela torskfiléerna ett par gånger och lägg i mitten av formen. Lägg den tärnade potatisen runt om. Strö på räkorna ovanpå fisken. Krydda med salt och peppar. Strö dillen över fisken och räkorna. Vispa samman majonnäs, kaviar, mjölk och häll det över fisken och räkorna i formen. Strö över osten och gratinera i mitten av ugnen i ca 25-30 min
Underbart gott!! Jag blandade i Milkos smaksatta creme fraiche "Kantareller och Cognac" och det smakade mums!! Det här kommer jag att göra fler gånger!!
Kalasbra fiskrätt!!!
Det här var väldigt gott! Gick hem hos hela familjen.
Jättegod fiskgratäng :-)
Supergott, men barnen (5,5 + 2,5) gillade det inte. Lätt att göra, förberedde allt kvällen innan.
Jättegod fiskgratäng. Kommer att göras fler gånger!