- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Mamma lilla va’ gott det blev, hade mycket aioli över och här lyfte den verkligen gratängen. Slatten vispgrädde gjorde också susen.
Instruktioner
- Tina fiskfiléerna, sätt ugnen på 225 grader. Skär fiskfiléerna i mindre bitar och lägg ner i en smord ugnsform. Krydda med italiensk salladskrydda och citronpeppar. Låt filéerna gå i ugnen i 10 minuter. Ta ut formen.
- Stek baconet i mindre bitar och låt rinna av på hushållspapper. Blanda yoghurt, vispgrädde, aioli, sweet chilisås och rör sist i bacon bitarna och den rivna osten. Bred röran över fiskfiléerna och grädda färdigt i 15 minuter.
- Servera med potatis, ris eller pasta och grönsaker.
Publicerat den
9 april 2013
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott tyckte hela familjen. Gjort denna rätt många gånger nu. Tack!