X

Fiskgryta recept

Laddar...
Din sökning gav 327 träffar
Fiskgryta med dill- och vitlökspo..

Flera sorters fisk passar till den här grytan, t.ex. lax, torsk och hälleflundra. Säkert passar fler sorter. Potatismoset är en höjdare med en härlig smak av vitlöken och dillen. Saffranet är inte n..


Fiskgryta med bacon

Bacon sätter en fantastisk smak till både fisken och auberginen i den här grytan från Liberia. Man kan välja vilken vit fisk man önskar och även fryst, halvtinad fisk. Kom bara ihåg att koka den halvt..
Fiskgryta med lime och sambal oel..

God och fyllig fiskgryta som kan varieras. Både räkor och färska tomater är gott att ha i. Saffran och lax kan uteslutas för att få en billigare vardagsmiddag. Yoghurten eller crème fraichen gör m..

Lysande gul fiskgryta med vitlöks..

Jättegod fiskgryta som man lätt kan variera efter eget tycke och smak. Till vardags serverar jag den med ris eller pressad potatis. Jag tycker den blir godast med färska kryddor, men det fungerar lika..
Fiskgryta med tomat, citron och d..

En lättlagad och god fiskgryta att snabbt slänga ihop på vardagen. Denna gör vi ofta! I grundreceptet hade vi gräslök istället för dill, det går lika bra med båda! Är vi 4-5 st så gör jag på två pake..

Baskisk fiskgryta

Godast är den här grytan om den lagas i sista stund men den kan göras färdig till hälften dagen innan om man så vill.


Fiskgryta à la Skagen á la viktvä..

6 poäng portionen varav duoval 4 poäng potatis Laga denna mustiga gryta när vinden viner utanför eller då du kommit hem efter ett dopp en sensommarkväll. Den kommer garanterat att värma dig, även ..