Tina filéernas och räkorna.Torka av fiskfiléerna med hushållspapper. Strimla purjolök och fänkål fint. Hacka vitlökklyftorna. Fräs grönsakerna i smör och saffran några min.
Häll på vitt vin, fond, vatten och låt koka upp.
Vispa i crème fraiche och smaka av med citronsaft.
Rensa räkorna.
Halvera fileerna på längden. Salta, peppra och rulla ihop fileerna.
Lägg alla fileerna samtidigt i såsen och sjud under lock eller tills de är nästan ogenomskinliga.
Skala räkorna.Lägg på tomaterna och räkorna låt dom bli varma utan att koka.Garnera med dill.
Tips! Du kan byta ut saffran med ca 2 tsk curry.
Smaklig måltid!
Mycket god rätt! Den här kommer jag definitivt att göra fler gånger!
Jinxarn14 mars 2010
Smakade kalas, jag tog bort fänkålen eftersom det finns somliga i familjen som ogillar det, sedan tog jag curry istället för saffran och slutligen pillade jag i lite paprika tillsammans med tomaterna och räkorna på slutet. Det blev en hit! Alla gillade det! Tack för en god middag.
Mycket god rätt! Den här kommer jag definitivt att göra fler gånger!
Smakade kalas, jag tog bort fänkålen eftersom det finns somliga i familjen som ogillar det, sedan tog jag curry istället för saffran och slutligen pillade jag i lite paprika tillsammans med tomaterna och räkorna på slutet. Det blev en hit! Alla gillade det! Tack för en god middag.