Spännande gryta med mycket smak.
Instruktioner
- Tina fisken. Skär ananasringarna i bitar. Skala och hacka löken. Fräs löken mjuk och glansig i lite matfett tillsammans med pressad vitlök och curry utan att det får färg.
- Strö över mjöl och späd med grädde under omrörning. Låt det koka upp. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skiva bananen. Rör ner paprika, ananas, fisk och banan i grytan.
- Låt allt sjuda under lock ca 5-8 min eller tills fisken är ogenomskinlig. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackad gräslök. Tycker du att såsen blir tjock så späd den med lite vatten.
- Bjud kokt ris till.
Publicerat den
1 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegod gryta. rekommenderas varmt:-)
Mycket god gryta!
Så himla gott! Gjorde lite ändringar, tog t.ex bort bananen. Gjorde den igår till middag och åt resterna till lunch idag. Tyckte den var ännu godare idag, en klar femma :)