Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god fiskgryta som uppskattas av både gamla och unga.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken tärningar. Hacka löken. Pressa vitlöken. Fräs löken och vitlöken i lite smör. Pudra över med curry. Blanda i strimlad paprika. Späd med grädde och krydda. Låt alltsammans sjuda i 5-10 minuter. Lägg nu ned fisk och ananasbitar. Låt sjuda ett par minuter tills fisken är vit och fast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.