Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med curry och ris

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkel och god fiskgryta med smak av curry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i mindre bitar.
  2. Ansa snitta, skölj och strimla purjolöken. Skär äpplen i små tärningar.
  3. Häll matfett i en kastrull och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i purjolök, äpple och curry och låt det hela fräsa ett par minuter utan att det tar färg.
  4. Häll i Milda Mat och låt koka upp. Lägg i fiskbitarna och låt grytan sjuda i ca 5 - 10 minuter.
  5. Servera fiskgrytan med kokt ris till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • HelloFroggy 17 oktober 2010

    Hej, Jag tänkte, när man skriver 'Curry' -menas vanlig pulvercurry krydda? eller någon slags hemmagjord, ? ...eller kanske Curry Paste? =) /Maria

  • MrsC 17 oktober 2010

    Vanligt currypulver - men varför inte testa currypaste :-) Lycka till :-)

  • almerase 25 april 2015

    Enkel och snabb fiskrätt som smakade bra. Perfekt vardagsrätt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.