God gryta att bjuda på och relativt snabblagad.
Instruktioner
- Skiva purjolöken och skär squashen i tärningar. Fräs grönsakerna glansiga i olja.
- Blanda ner grädde, vin, tomatpuré och buljongtärningar.
Låt koka ca 5 minuter.
- Skär fisken i bitar. Lägg fiskbitarna i grytan och låt sjuda på
låg värme 5-8 minuter.
- Blanda ner alla skaldjuren. Skålla och skala tomaterna.
Skär i bitar och tillsätt dem i grytan. Hetta upp soppan igen men låt den inte koka. Strö över hackad persilja.
- Servera gärna med pressad potatis och saffransaioli.
Publicerat den
3 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Nu har jag lagat och ätit denna smaskiga fiskgryta. Den var jättegod tyckte både min man och jag. En dag hade vi potatis till och en dag hade vi bröd. Den kommer jag att göra flera gånger. Den får en 5 från mig. Tack för ett gott recept. Mvh Maggan