Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med tomat, citron och dill

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lättlagad och god fiskgryta att snabbt slänga ihop på vardagen. Denna gör vi ofta! I grundreceptet hade vi gräslök istället för dill, det går lika bra med båda! Är vi 4-5 st så gör jag på två paket fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina fisken och skär i bitar. Lägg i en kastrull. Pressa citronen över.
  2. Klyfta tomaterna och lägg i dem. Smula över buljongen. Tillsätt hälften av dillen/gräslöken. Salta, peppra och häll över grädden.
  3. Låt koka på svag värme under lock tills fisken är vit och fast, 5-10 min. Strö över resten av dillen/gräslöken.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Satay 1 juni 2010

    Fantastiskt gott! Hela familjen åt med god aptit.

  • hannaviklund 29 maj 2013

    Jag lagar mat på sommarkollo och fick kommentaren av ett barn att "egentligen tycker jag inte om fisk, men det här var gott :)" det tar jag som ett väldigt bra betyg och själv gillar jag denna gryta också, såsen är mumsig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.