Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskkakor med syrlig dipp

 
Fiskkakor med syrlig dipp Fiskkakor med syrlig dipp
Skriv ut

Här kommer fiskkakor meny :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fiskfilén i mindre bitar. Skär bönor i tunna skivor.
  2. Lägg ner fiskbitarna i en matberedare med fisksåsen, äggen, ostronsåsen, currypastan och tempuramix.
  3. Kör till en fin färs och flytta sedan över denna till en stor bunke. Tillsätt bönorna, limebladet, chili och rör om väl.
  4. Forma färsen till 12-16 biffar med fuktade händer. Stek på medelhög värme på båda sidor tills de gyllenbruna och frasiga på utsidan och genomkokta.
  5. Till sås: Blanda ljummet vatten med gurkan, ättiksprit, schalottenlök, chili, sockret och rör om.
  6. Servera fiskkakorna med såsen. Tips: Man kan också använda annan fiskfilé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.