Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisklasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Super god!!! Riktig favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt det frysta torskblocket tina en aning. Fräs den hackade löken tillsammans med fisken i en stor stekpanna. Tillsätt tomater, chilisås, buljongtärning och kryddor. Låt allt sjuda i ca 10 minuter och smaka sen av.
  2. Gör ostsåsen under tiden. Smält osten i grädden och rör i creme fraiche. Bottna en smord form med lasagneplattor och tomatfisksås i två lager. Täck med ostsås.
  3. Grädda lasagnen på 175 grader i ca 40 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cina53 20 mars 2011

    Älskar den här lasagnen. Jag brukar utesluta timjan och i stället ta Santa MARIAS krydda "Örtagård" i ost/creme fraiche blandningen. Likaså är en msk chilisås för lite, minst tre brukar jag ta. Har bjudit folk som absolut inte tycker om fisk på denna, och de har undrat vad det är för gott!? Bra att göra om man har barn som inte gillar fisk. GÖR DEN. Jag ger den 5 poäng!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.