Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisklasagne med spenat

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket god fisklasagne till vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

Se tiil så att det inte finns några ben i fisken. Sjud dem lätt i saltat vatten tills de är nätt och jämt klara. Gör under tiden räksoppan enligt anvisning men byt ut en dl av vattnet mot matlagningsvin och tillsätt matlagningsgrädde i stället för mjölk som det brukar stå på paketet. Smaksätt med hummerfond, vitlök, salt och peppar. Rör ner den rivna osten och låt den smälta. Tina och fräs spenaten i lite smör och smaksätt med salt, peppar och riven muskot. Varva i en ugnssäker form sås, lasagneplattor,, spenat, bitar av fisken och räkorna. Häll på sås och lägg på ett lager till. Sista lagret ska vara sås över fisken.Strö lite riven ost överst. Grädda i ungen, 200 grader ca 30 min. tills lasagneplattorna är mjuka och ytan fått fin färg. Servera med sallad och gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.