Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpanna med krydda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott med det vanliga paketet frusen torsk, sej eller hoki. Använd gärna dom lågfetthaltiga matgräddtyperna från Milda eller Becel, det funkar jättebra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken. Blanda grädde, yoghurt, ägg, chiliflakes och ½ tsk salt. rör om ordentligt så äggen blir jämnt fördelade. Låt dra medan du...
  2. ...sätter på ugnen, 200 grader och...
  3. ...skär purjon i småstrimlor. Hacka persiljan. Stek purjon i oljan tills den minskat i volym. Blanda ner persiljan mot slutet tillsammans med den pressade vitlöken.
  4. Lägg torsken i en ugnsfast panna. Salta fisken på båda sidor. Vill du ha mera klös i smaken kan du pudra med lite chilipulver eller cayennepeppar också. Blanda purjo/persiljan i gräddsmeten. Häll över fisken och sätt in i ugnen. Låt stå ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • testudo 25 januari 2011

    Hej! Vad är chiliflakes? Var får man tag på det?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.