Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpinnar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hemmagjorda fiskpinnar är enkelt att göra och dessutom mycket godare än köpta.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att skära fisken i lagom stora bitar. Vispa sedan upp äggen i en skål. Blanda ströbröd, parmesanost och citronpeppar i en skål och he sedan mjölet i en annan skål. Börja sedan med att doppa fiskbitarna i mjölet, sedan ägget och tillsist ströbrödsblandningen. Hetta sedan upp en panna med olja och stek fiskpinnarna tills de blir gyllenbruna på båda sidorna. Servera med potatis/potatismos och dillsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.