Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Paneringen på fiskpinnar brukar vara problemet för allergiker. Pommes Fish (från Findus) är helt glutenfritt. Och baguette finns också glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fiskpinnarna i olja, se anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda under tiden den färdiga gravlaxsåsen med äpple, ättiksgurka och kapris.
  3. Skär varje baguette längs med och bottna varje bröd med sallad och långa skivor hyvlad gurka. Lägg i stekta fiskpinnar. Toppa med såsen.
  4. Pommes Fish panering är glutenfri.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.