Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpinnar med currysås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Krispiga hemgjorda fiskpinnar med en currysås gjord på créme fraiche och äpplen. 420 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Currysås: Skölj och riv äpplet, blanda med créme fraiche, curry och vinäger i en skål. Krydda med salt, peppar och ev tabasco.
  2. Tina och skär fiskfiléerna i fiskpinnestorlek, salta och peppra. Lägg mjöl, ägg och ströbröd på olika tallrikar. Vänd fisken i var och en av dem, i den ordningen.
  3. Stek fiskpinnarna i smör i en stekpanna på medelvärme, 2-3 minuter per sida.
  4. Servera fiskpinnarna med currysåsen, potatis och rivna morötter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miia69 5 oktober 2010

    Currysåsen får verkligen högsta betyg - även döttrarna på 3 & 6 gillade verkligen den! Ett extra plus är onekligen att det är så enkelt att göra den...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.