Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpinnar med frön och ljummen potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

...fiskpinnar på laxfilé...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krispa till fisken med pumpa- och solrosfrön. Här används lax, men det går lika bra med annan ljus, fast fisk. Sätt ugnen på 200°.
  2. Koka potatisen och låt den svalna. Skär laxfilén i portionspinnar och lägg i en ugnsform.
  3. Blanda samman frön med riven ost och persilja. Fördela fröblandningen över fisken.
  4. Ugnsstek laxen ca 15 minuter. Blanda gräddfil och bostongurka. Vänd ner skivad kokt potatis, strimlad paprika och bladspenat. Smaka av med salt och peppar. Servera till fisken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.