Fiskpinnar med grönsakssås

Stek gärna färsk panerad fisk istället för fiskpinnar.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fisk

Ingredienser

10-12 potatisar
4 tomater
1 knippa gräslök
2 dl mini fraiche, 5% fett
600 g djupfrysta fiskpinnar
½ tsk salt
1 krm vitpeppar
(1-2 tsk råsocker)

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
1088
Sparat:
3

Gör så här

Skrapa och skölj potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Skölj och halvera tomaterna. Gröp ur kärnorna och skär fruktköttet i små tärningar. Hacka gräslöken.

Smaksätt minifraichen med ½ tsk salt, 1 krm mald vitpeppar och gärna 1-2 tsk råsocker. Vänd i tomattärningar och gräslök.

Stek fiskpinnarna enligt förpackningens anvisningar, servera fiskpinnarna med potatis och grönsakssås. Bröd och sallad serveras till.

LIKNANDE RECEPT

Fiskpinnar recept
av tina62
över 2 månader
av Biinii
över 2 månader
över 2 månader
av mering
över 2 månader
av BSA
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.