Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpudding

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

låter kanske inte så gott, men jag lovar, det är jättegott. Barnen på dagis gillar det jättemycket. då görs det taberas...

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset tills vattnet kokat in. Späd med mjölken och koka tills gröten är färdig. Vispa upp äggen och rör ner dem. Smaksätt med salt och peppar Blanda ner fisken. Häll smeten i en smord form. Strö över ströbröd. Grädda i 225 grader i ca 30 min. Servera med kokt potatis med hackad dill, skirat smör, citron, salladsfat och rårivna morötter. Smaklig spis!!

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • lillawe 10 augusti 2008

    Det här är en favoriträtt! Den är toppen bra för alla åldrar.

  • tigeroo 17 september 2008

    fiskpuddingen var jättegod, den kommer jag äta många ggr :)

  • mackan79 23 oktober 2008

    Gott! Men tar alldeles för lång tid.. Att bara koka riset tar drygt en timme.

  • th1 10 december 2009

    Var i receptet skall dillen o gräslöken vara med? Förmodar i äggsmeten.

  • Blindness 13 november 2011

    Himla gott recept (skrev jag för några dagar sen men min kommentar verkar inte ha kommit fram?) men jag bytte ut mjölken mot havremjölk så att min lilla mjölkallergiker kan äta också :-)

  • mr_micke 13 november 2011

    Kul att du gillade fiskpuddingen. Jag byter också till havremjölk till våra allrgiker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.