Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpudding på korngryn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Min mormor gjorde fiskpudding och jag tyckte den var så god. Mormor är borta och så funderar jag på hur hon gjorde sin pudding?? Härom dagen hittade jag Fiskpudding på AXA... Det är så god =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet med fiskbuljongtärningarna. Häll i grynen och låt dem koka ca 15 min. Rör om lite då och då. Skär fisken i små bitar. Blanda med fisken, ost och de vispande äggen i grytan. Smaksätt med peppar och salt.
  2. Smörj en ungssäker form och häll i smeten . Grädda i 225 grader i ca 45 min.
  3. Serveras med smält margarin och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sunbeauty 10 maj 2012

    Låter spännande. Stekt korn med fläsk och lingon är en gammal favorit. Det kanske den här puddingen också blir.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.