Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpudding

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har ej testat men ska minsann göra det

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken. Tärna den. oka upp mjölk, fett och mannagryn. Låt koka 1 minut. Tag kastrullen från värmen. Tillsätt en äggula åt gången och fisken. Krydda. Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner dem försiktigt i smeten. Fördela smeten i smorda portionsformar. Grädda i 175°C i nedre delen i ugnen ca 40 minuter. Servera smält smör och gurktärningar till fiskpuddingen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ninwi 30 januari 2011

    Gott! Blandade i lite dill och citronsaft. Serverade med ärtor, kokta morötter och skirat smör.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.