Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpudding med lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god uppskattas både av barn och vuxna fiskätare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp riset i vattnet, tillsätt mjölken pö om pö tills det blir till en gröt. Låt svalna lite och tillsätt sedan äggen. Krydda med salt och vitpeppar. Hacka fisken i små bitar och blanda ner i gröten. Smöra och bröa en ungsform och häll sedan ner smeten. Strö över lite stöbröd och grädda i 225 grader i ca. 30 minuter.
  2. Serveras med potatis, skirat smör och rårivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.