Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

En av mina egna favoriter! Denna fiskpuddingen är verkligen supergod, inte alls som den man fick i skolan när man var liten ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en ugnsform. Koka riset och vattnet tills vattnet kokat in. Späd sedan med mjölken och låta koka med omrörning tills gröten är färdig! Låt sedan gröten svalna lite.
  2. Vispa upp äggen och blanda ner i gröten (det är här viktigt att gröten hunnit svalna lite annars blir det äggklumpar om gröten är för varm!) Skär fisken i små kuber och blanda ner den i gröten också! sedan smaksätter du med salt och peppar.
  3. Häll sedan detta i ugnsformen och strö lite ströbröd och hackad dill uppe på fiskpuddingen. Sedan är det bara att grädda i ugnen på 200-225 grader i ca 30 min
  4. Denna goda fiskpuddingen skall enligt mig serveras med kokt potatis, gröna ärtor och smält smör! (äkta smör)
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • VardagsmatLCHFNina 10 september 2011

    MIn son sa att jag är den bästa mamman i världen som lagar såå god mat:) (9år) Jag tyckte den var okey.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.