Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpudding

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

låter kanske inte så gott som det faktiskt är

Ingredienser

Instruktioner

koka riset se till att fisken är benfri, koka i lättsaltat vatten lyft fisken till en bunke, mosa med en gaffel blanda i mjölk,ägg, ris, kaviar och dill smaka av med salt och peppar blanda allt och häll i en smord ugnsfast form grädda i 225 grader drygt 30 min. tills den stannat Serveras med smält smör och en god sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.