Fiskpudding utan ris

En väldigt enkel men underbart god fiskpudding. Ett budgetrecept dessutom!

Ingredienser

800 g genomtinad vitfisk
200 g tinade crabsticks och/eller räkor
100 g smör
8 dl standardmjölk
2 dl grädde
4 msk vetemjöl
4 råa ägg
1 msk finhackad dill
1/2 tsk malen muskot
2-3 tsk salt
2-3 kryddmått svart/vitpeppar

Betyg (2 röster)
Antal personer
5-7
Visningar:
6590
Sparat:
78

Gör så här

Smält smöret och rör ned mjöl. Späd i omgångar med mjölken till en tjock sås, rör ned grädden. Tillsätt kryddor. Under tiden såsen tjocknar mixa fisken och crabsticks/räkor i matberedare eller med stavmixer. Blanda fiskfärsen och såsen. Tillsätt äggen. Blanda noga och häll smeten i en smord, ugnsfast form. Tillaga i mitten av ugnen på 175-200 grader ca 1 timma.

Servera med ris/kokt potatis och/eller enbart kokta grönsaker samt en varm sås på hälften smält smör och hälften fiskbuljong.
Dela

LIKNANDE RECEPT

Fiskpudding recept
av MrsC
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av UllaC
över 2 månader
av Isis28
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.