- Serverar: 5-7 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En väldigt enkel men underbart god fiskpudding. Ett budgetrecept dessutom!
Instruktioner
- Smält smöret och rör ned mjöl. Späd i omgångar med mjölken till en tjock sås, rör ned grädden. Tillsätt kryddor. Under tiden såsen tjocknar mixa fisken och crabsticks/räkor i matberedare eller med stavmixer. Blanda fiskfärsen och såsen. Tillsätt äggen. Blanda noga och häll smeten i en smord, ugnsfast form. Tillaga i mitten av ugnen på 175-200 grader ca 1 timma.
- Servera med ris/kokt potatis och/eller enbart kokta grönsaker samt en varm sås på hälften smält smör och hälften fiskbuljong.
Publicerat den
24 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hade inga räkor hemma och följde inte riktigt receptet slaviskt, men vad gott!!!!! Detta kommer jag att göra ofta, var så säker på det :-)
Tack för ett gott recept. Min enda anmärkning är att jag fick inte nån tjock sås av den mängden du skrivit. Men jag hade ljus Maizena hemma så det löste sig på det sättet.. Kommer absolut att göras fler gånger.../ Inger
Denna fiskpudding är grym, hade i lite ska jade räkor när jag rörde om på slutet hela, piffade upp lite 😋😋😋