Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god enkel fiskrätt till vardags

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Skölj fiskfiléerna, lägg dom omlott i en ugnssäker form. Salta och peppra.
  3. Blanda crème fraiche och grädden med de övriga ingredienserna, häll det över fisken och strö på riven ost .
  4. Låt stå i ugnen 15-20 min
  5. Servera med kokt potatis och en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.