Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskrullader med ansjovisgräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En läcker laxrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla ihop till rullader med fyllningen och sätt i en tandpetare.
  2. Bryn rulladerna i stekpanna. Lyft ur för ett ögonblick. Lägg i rotfrukterna, slå på öl och buljong, koka ihop till simmig konsistens.
  3. Lägg tillbaka rulladerna i såsen. Blanda crème fraiche, grädde och senap, slå över fiskrulladerna. Sätt på lock och låt dra ett par minuter. Servera med kokt potatis och saltgurka

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.