Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fluffig kall fisksås

(1 kommentar)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En underbart god fisksås till t.e.x. varmrökt lax och kokt potatis.

Ingredienser

Instruktioner

Gör hollandaisesåsen och låt den kallna. Vispa grädden. Blanda kall sås, lök, gräddfil och dill. Vänd ner den vispade grädden. Rör ner romen. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • morsan123 31 januari 2009

    Hej den här såsen var verkligen god, åt den till snabbgravad lax i ugn som finns här på MK. Sonen som ej tycker om vad som helst sa den här såsen var ju jättegod. Eftersom jag har egen löjrom så tog jag den istället for stenbitsrom. MVH morsan123

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.