Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgod fisksoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fann receptet på internet. Höga betyg av vänner och familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka gul lök, vitlök och skala och skiva morrötterna. Fräs i en kastrull utan att det tar färg.
  2. Späd med vatten och ev vin och lägg i buljongtärningarna. Låt koka 5-6 min. Späd ev med mer vätska.
  3. Lägg i osten, crème fraiche och kryddor och låt koka några minuter till. Lägg i fisken delad i mindre bitar. Sjud försiktigt tills fisken är genomkokt. Lägg i dill. Smaka av.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jilliii 20 juli 2009

    e kräftosten viktig? kändes sådär

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.