Fisksoppa med musslor recept

Laddar...
Din sökning gav 32 träffar
Fiskarhustruns fisksoppa

Fisksoppa är lätt att tillaga och gott. Receptet är med musslor, helt fritt att hoppa över dessa små rackare om man vill, jag tillhör klicken som inte förmår mig att stoppa dom i munnen.Fisksoppa med tillbehör

Det är trevligt att servera tillbehören i små skålar till soppan så var och en kan lägga i själv och hoppa över det man inte vill ha, musselskålen hoppar jag över.

Godaste Fisksoppan
Godaste Fisksoppan

Detta är en super enkel och snabb, samt underbart god fisksoppa. Den smakar som att det ligger massa jobb bakom, men tar endast ca 30 min att göra.
Fisksoppa med aioli
Fisksoppa med aioli

En god fisksoppa i fransk stil. Aiolin som serveras till soppan är en mkt användbar majonäs. Den passar till grillat kött, råa grönsaker och kokt fisk.


Vivecas fisksoppa
Vivecas fisksoppa

Viveca Lärns fisksoppa. Supergod. Riktig västkustsoppa! Lite omständigt kan tyckas i dagens moderna kök, men väl värt besväret det lovar jag!


Fisksoppa
Fisksoppa

En väldigt lättlagad och framför allt snabb soppa. Klar favorit en kall höst eller vinterdag. Perfekt om man ska ha tjejkväll eller killafton.


Fisksoppa
Fisksoppa

Hetta upp oljan i gryta.Rör ipurjo och morot. Fräs utan att ta färg.Späd medbuljongen, småkoka under lock ca 10 min.Skär och lägg i fisken i bitar, rör mycket försiktigt. Späd med mera buljong, sjud v..


Fisksoppa
Fisksoppa

Strimla purjolök och lök.Hacka vitlöken. Bryn allt i en gryta. Häll på vatten ochbuljongtärningar. Strö i saffran. Låt koka sakta i 10 minuter. Lägg i fisken som skurits i kuber. Låt koka sakta i 5 mi..