Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portugisisk fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skala och skär morötterna i centimetertjocka skivor. Rensa och skiva purjolöken. Rensa och strimla paprikan. Fräs grönsakerna hastigt i oljan några minuter.
  2. Tillsätt buljong, tomater, saffran och örtkryddorna. Låt sjuda under lock i ca 30 minuter.
  3. Rör ner creme fraiche och tacosås. Låt koka upp.
  4. Tillsätt fisken i bitar och låt soppan sjuda på svag värme i ca 5 minuter tills fisken är färdig och faller sönder.
  5. Tillsätt räkorna och låt dem bli genomvarma.
  6. Strö på persilja.
  7. Servera med aioli och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.