Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med saffran och tomat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

En riktigt god höstfavorit.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka lök och vitlök. Fräs i olivolja. Ha i saffran. Tillsätt rotselleri och morot i små tärningar. Slå på marsalavin och vitt vin. Häll på tomtater och vatten och krydda med fond. Smaka av med salt och peppar. Koka till rotsellerin är mjuk. Tillsätt potatisen skuren i små bitar, samt créme fraiche och grädde. Koka till potatisen är varm och mjuk. Tillsätt fisken skuren i tärningar och örterna finhackade. Servera när fisken är färdigkokt, efter ca 5 minuter. Servera direkt, med bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cassiopeya 22 oktober 2010

    Det vattnas i munnen bara av att läsa receptet =) Får bli på menyn nästa vecka!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.