Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god soppa. Vill du göra den matigare kan du skiva i potatis.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka och bryn löken. Pressa i vitlöken och rör i tomatpuren och kryddorna. Tillsätt vin och biljongtärningarna och koka några minuter. Häll i grädde och creme fraiche och koka ca 15 minuter. Skär fisken i munsbitar. Lägg i dessa och sjud ca 8 minuter. Tillsätt räkor och musslor eller kräftstjärtorna. Servera genast med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.