Lyser upp fint med sin gula färg.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Den här soppan är både lätt och mycket god. Det fina med den är att man kan välja att inte använda saffran och det blir lika gott för det. Om man minskar på vätskan så blir det lite av en gryta. Ett tips är dock att låta soppan stå till sig lite om du blandar i musslor på burk då dessa annars tillför en järnsmak som blir ganska stark. Tack för ett underbart recept!
Godaste soppan jag har ätit,även barnen gillade den. Gjorde utan saffran och musslor.
Ett gott och klassiskt recept från ICA Buffé -96! Jag gillar den bättre utan saffran och vattnet... Och purjolöken bör hackas och inte strimlas annars kan den bli väldigt trådig. En liten kvist timjan i skålen på den fina bilden hade gjort susen.
Underbar fisksoppa. Hade dock inga musslor i och tillsatte lite morötter och potatis för matigheten. Kommer garanterat göras igen.
Fantastiskt god soppa och dessutom enkel att göra. Tog morötter i och uteslöt musslor och saffran. Även barnen tog om :-) Tack så mycket!
Mkt bra soppa, lättlagad och mustig både i grundvarianten och i min variant, jag ersatte vattnet med ytterligare vin och lät det koka ner lite längre innan jag tillsatte övriga ingredienser, sen bytte jag dessutom ut saffran mot curry. Den enkla aiolin fungerade också bra i soppan.
Det här var riktigt gott! Min soppa blev lite mer som en gryta i konsistensen, men det gjorde absolut ingenting. Jag hade lite mer räkor i, eftersom jag älskar det. Det här kommer definitivt att lagas igen. Tack för receptet!