Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa a la Skåne

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel, god, lätt och billig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och riv de ganska grovt. Fräs i en gryta med lite olja. Ta i vetemjölet.
  2. Späd med vatten och vin lite i taget. Låt småsjuda 10-15 min. Ta i kräftosten crème fraichen och dillen. Krydda med salt och peppar.
  3. Garnera gärna med kräftsjärtar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.