Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med lax och sej

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Alltid gott och värmande med en soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Tina fiskbitarna om de är frysta. Koka upp Laga Lätt, vatten och hummerfond i en gryta. Tillsätt potatisarna i bitar och koka dem mjuka, ca 5 minuter. Lägg ner purjolök, selleri, fänkål och champinjoner. Koka upp. Tillsätt fiskbitarna och låt dem sjuda, ca 3 minuter. Smaksätt soppan med salt, peppar, timjan och dill. Toppa med räkor och servera med knäckebröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.