Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med lax, torsk och räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mustig, smakrik soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs löken med kryddorna i lite olivolja. Slå över vinet, fonden, vattnet och grädden. Låt koka ihop på svag värme 8-10 min. Dela grönsakerna i tärningar och tillsätt i grytan, låt koka ytterligare 5 min. Skär fisken i kuber under tiden. Tillsätt fisken och låt den sjuda c:a 6-8 min. Smaka av med salt och grovmalen svartpeppar. Vänd försiktigt ner finhackad dill innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dag6 5 februari 2013

    Gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.