Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med pepparrotsaioli

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god soppa med annorlunda aioli.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken så att den går att dela i kuber.
  2. Fräs chili, ingefära, vitlök och salladslök i olja. Tillsätt röd lök och broccoli. Låt allt fräsa 2-3 minuter. Späd med buljong och red av med maizena.
  3. Tillsätt fisken och låt sjuda ca 4 minuter. Smaka av med sambal oelek och salt.
  4. Blanda ihop ingredienserna till pepparrotsaiolin. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera soppan tillsammans med en klick aioli och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.