Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den är värmande och god nu i aprilkylan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop vin och buljong. Låt koka någon minut. Rör ner grädde, creme fraiche, vatten, tomatpuré och saffran. Skär ner lökarna (pressa vitlöksklyftan) och låt detta sjuda i 15 minuter.
  2. Skär fisken i lagom stora bitar och lägg ner dem i grytan. Krydda med timjan, salt, basilika. Sjud i ytterligare 7 minuter. Tillsätt räkorna Hetta upp och servera med potatis och en färgglad sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.