Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med saffran

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Festlig soppa till helgen eller som vardagslyx

Ingredienser

Instruktioner

Skiva lök, fänkål och morötter. Fräs i olja i en kastrull/gryta. Häll på vatten. Smula i buljontärning. Skär fisken i tärningar och lägg i. Tillsätt saffran, timjan, krossade vitlöksklyftor och tomatpuré. Låt koka på svag värme i c 10 min. Lägg i räkorna, smaka av med grädde, salt och peppar. Servera med aioli och vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.