Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med svenska smaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vilken soppa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka grönsakerna och fräs dem i olja utan att de tar färg och tillsätt vin/vatten, fiskbuljong, tomatpuré, vitvinsvinäger, salt, peppar och krossade fänkålsfrön.
  2. Sjud i 15 minuter och red av med Maizena till önskad konsistens. Tärna fisken, tillsätt den och sjud i ytterligare 4-5 minuter. Tillsätt dillen sist.
  3. Skala räkorna och garnera med dem vid serveringen. Bjud gärna ett gott bröd till och för den som önskar, ett gott vitt vin!
  4. Tips: Om du är tveksam till fänkålen så är det bara att utesluta den och i stället för det vita vinet kan du ta saften från en pressad citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.