Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa på en halvtimme

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket enkel och god fisksoppa som kan varieras rätt ordentligt....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och fräs den i lite matolja. Häll på tomaterna, smula i buljongtärningen, häll på vattnet och låt det koka upp.
  2. Tina fisken under tiden och skär den sedan i lagoma kuber.
  3. Strimla purjolöken. Krydda tomatkoket med salt, peppar (citronpeppar) pressad vitlök och citron/lime.
  4. När det kokar så kastar du i fisken och låter det koka upp igen. Jag brukar röra ordentligt så fisken blir finfördelad. Rör i purjolöken och creme fraichen. Låt småputtra lite. Smaka av, ev med lite vitt vin. Servera med en god brödbit och en kall bira.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.