Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa på kokosmjölk och saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god och mättande fisksoppa med en härlig smak av saffran.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att skala och finhacka alla grönsaker utom purjolöken. Koka grönsakerna mjuka i en medelstor kastrull med lite salt. Under tiden grönsakerna kokar hacka till fisken och purjolöken i lagom stora bitar. Mortla även saffranen fint. När grönsakerna är mjuka häll av vattnet. Häll kokosmjölken och vattnet över grönsaker och ha i fisken, purjolöken och saffranen. Koka upp tills fisken ser fin ut, det tar bara några minuter. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.