Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskspett med ingefärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvlig, doftande ingefärsås serveras till saftiga fiskspett och nudelsallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Strimla vitkålen fint. Strimla lök och morötter.Fräs kål, lök och morötter lätt med nötterna i olja. Häll av vätskan från nudlarna och rör ner dem i blandningen.
  2. Koka upp soja, socker och majsstärkelse under omrörning till såsen. Tillsätt riven ingefära.
  3. Skär laxen i 4 portionsbitar. Salta och peppra och trä dem på grillspett. Stek dem på bägge sidor i lite olja.
  4. Lägg strimlad kinakål i botten på tallriken, lägg kålwoken och laxen ovanpå och häll över såsen. Strö över hackad koriander eller persilja. Servera med limehalvor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.