Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskspett med italienskt smör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smältande gott!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda smöret med tomater, basilika, vitlök och salt. Låt det stelna i kylen. Skär fisken i 3 cm stora bitar och trä upp den på spett. Blanda det smälta smöret med citronsaft, salt och peppar. Pensla fisken med blandningen. Grilla spetten i 6-8 min i ugn eller över glöd. Servera spetten med kryddsmöret, grillat vitlöksbröd och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.