Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksurprise

 
Fisksurprise Fisksurprise
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god fiskrätt med många smaker, kunde tom 'lura' min sambo som inte är förtjust i fisk, men tack vare baconet så gick rätten hem.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Strimla bacon och purjolök och stek i smör några minuter tills det fått fin färg. Skär fisken i bitar och lägg i smord ugnsfast form. Salta och peppra fisken och lägg bacon- och purjolöksfräset ovanpå.
  2. Sås: Blanda först ut yoghurten med mjölet, för att undvika att såsen skär sig när den värms. Rör därefter i de övriga ingredienserna och häll sedan såsen över fisken. Gratinera i ca 15-20 minuter.
  3. Garnera med räkor och dill! Servera med pressad potatis och kokta grönsaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.