Dillsmakande fiskbiffar som smälter i munnen. Pepparrotssmör är kronan på verket.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Kanongott!!! För att få mer sås utan att det blir för mycket fett så tog jag och gjorde såsen på gräddfil och pepparrot istället, det blev riktigt bra!
Mycket goda wallenbergare! Jag tog med några crab sticks och ökade mängden med potatismjöl.
Tack för jättegott recept!!! Jättebra om man är lite "rädd" för fiskben!!!
Lagade dessa fiskbiffar igår. Ersatte potatismjölet med 1 tsk arrowrot eftersom jag äter LCHF- kost. Gjorde misstaget att värma pepparrotssmöret för mycket så pepparrotssmaken blev för klen. Trots detta blev biffarna goda. Nästa gång ska jag se till att det blir mer sting i pepparroten. Tackar för ett bra recept.
Har lagat efter detta recept igen. Denna gång tog jag en tsk fiberhusk i stället för potatismjöl. Därefter ska färsen svälla i 15-20 minuter. fortfarande jättegott.
Gjorde dessa biffar, på torsk, idag och de blev t.o.m. godkända av tvååringen som vanligtvis inte är så förtjust i fisk, det blev även en extra portion. :) Jag skippade dock pepparrotssmöret och ersatte det med dillsmör, då jag inte är så förtjust i just pepparrot. Serverade med kokt potatis. Super! Får en 5:a av oss. :)
Ett bra recept! Bäst smakade det när stekytan på burgarna blev knaprig. Började med en aning starkare värme i stekpannan, så det blev färg på stekytan, sänkte den sedan och stekte på svagare värme. Det blir fem stjärnor, från mig.