Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderparfait

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 4 timmar 15 minuter
Skriv ut

Enkel att göra - god att äta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vitorna med florsockret till fast skum. Vispa grädden krämig och blanda med äggvitevispet och flädersaften. Häll upp i portionsglas och ställ i frysen minst 4 timmar.
  2. Rör ihop jordgubbarna med sockret och ringla det över parfaiten innan det serveras. Ca 30 min innan den ska ätas bör den tas ur frysen. Garnera med jordgubbar och myntablad. Den kan också serveras som på bilden, på tallrik med sås runt om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.