Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svart vinbärssaft på blad

(1 kommentar)  
  • Tid: 5 dagar
Skriv ut

Fick tips om att detta skulle vara ännu godare än flädersaft, vilket jag inte själv tycker efter att ha provat själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj bladen och lägg i bunke. Koka vatten och socker till klar lag och hel sedan över bladen.
  2. Lägg i citronskal och citronskivor i bunken. Häll i citronsyran.
  3. Lät stå svalt i fem dygn och sila upp saften i flaskor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emaxen 31 augusti 2012

    Har nu gjort din saft, vad enkelt och inte så kladdigt som när man kokar saft på bären. Kommer inte vara ledsen de åren buskarna inte ger så mycket bär, detta blir lika gott. TACK för ett utmärkt recept/ kram emaxen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.